Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Balkan Run 2019 – Together on the Road

от 08 август 2019
до 11 август 2019

През лятото на 2019 Боровец ще приеме първия по рода си авто-мото фестивал BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019. Събитието ще се проведе между 8 и 11 август в първия български планински курорт, а по време на феста много големи автомобилни и мотоциклетни брандове ще презентират своите модели.

В четирите дни на  Balkan Run “Together on the road” 2019 участници от цяла България и съседните страни ще се съберат, за да се отдадат на любимите си хобита - автомобилиъм и мотоциклетизъм. По този начин десетки автомобилни и мотоциклетни брандове, организации и тимове ще получат възможността да презентират дейността си не само пред феновете на високите скорости, а и пред по-широк кръг хора.

Организаторите на феста са се погрижили и за забавлението на участниците в събитието и гостите на Боровец и региона. По време на фестивала в Боровец ще бъдат изградени 3 сцени, на които ще се качат музиканти от различни стилове музика. По време на фестивалните дни ще има организирани много игри, томболи и състезания за гостите на Balkan Run 2019.

 Повече информация за Balkan Run 2019 – Together on the Road можете да намерите на сайта на събитието и на официалната страница във Facebook.

За всички посетители на "Balkan Run 2019" напомняме, че карането и паркирането на моторни средства по пистите в к.к. Боровец не е позволено.


ПРОГРАМА

ЧЕТВЪРТЪК (8-и август)

Рок сцена

Група „Балканджи“  

Техно сцена 

DJ Atanas Popov

DJ Versus

DJ Momo Dobrev

Фолк сцена

Ваня Вълкова

Ивелина Иванова

Оркестър „Млади тракийци“

Оркестър „Експрес бенд“

ПЕТЪК (9-и август)

Рок сцена

Група „Pero Defformero“

Група „Контрол“

Група „Melmac Riders“

Техно сцена 

DJ Marto Gavraili

DJ Stephan Gee

DJ LITE

DJ Momo Dobrev

Фолк сцена

Sarah

Ваня Вълкова

Таня Маринова

Наско Терзиев

Оркестър „Млади тракийци“

СЪБОТА (10-и август)

Рок сцена

Група „Sevi“

Група „Netrogods“

Техно сцена 

DJ Nennat Omen / Мк /

DJ Christian Craken

DJ Momo Dobrev

DJ Tommy Riverra

Фолк сцена

Ивана и Live Band

Sarah

Наско Терзиев


Назад