Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Balkan Run 2020 – Together on the Road

от 21 август 2020
до 23 август 2020

За втора поредна година Боровец ще бъде домакин на авто-мото фестивал BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2020. Събитието ще се проведе между 21 и 23 август в първия български планински курорт, а по време на феста много големи автомобилни и мотоциклетни брандове ще презентират своите модели.

В трите дни на Balkan Run “Together on the road” 2020 участници от цяла България и съседните страни ще се съберат, за да се отдадат на любимите си хобита - автомобилиъм и мотоциклетизъм. По този начин десетки автомобилни и мотоциклетни брандове, организации и тимове ще получат възможността да презентират дейността си не само пред феновете на високите скорости, а и пред по-широк кръг хора.

ПРОГРАМА

Петък: Ицо Хазарта, Обратен ефект

Събота: трио "Elegance", Васко Кръпката, Рока Рола, Милена Славова

Тази година сцената ще бъде тук .

Организаторите на феста са се погрижили и за забавлението на участниците в събитието и гостите на Боровец и региона. По време на фестивалните дни ще има организирани много игри, томболи и състезания за гостите на Balkan Run 2020.

Повече информация за Balkan Run 2020 – Together on the Road можете да намерите на сайта на събитието и на официалната страница във Facebook.

За всички посетители на "Balkan Run 2020" напомняме, че карането и паркирането на моторни средства по пистите в к.к. Боровец не е позволено.

Назад