Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Стартиране на летен сезон 2021

от 11 юни 2021
до 13 юни 2021

Готови ли сте за летни приключения в планината? Вземете доброто си настроение и приключенския дух и елате да посрещнем лятото заедно.

Започваме на 11-и юни, за да посрещнем най-нетърпеливите.

А самият празник за откриването на летния сезон ще бъде в събота, на 12-и юни. През целия ден ще има забавления и изненади за гостите на Боровец.

Всички, закупили дневна байк карта на първия ден от сезона (11-и юни), ще могат да карат безплатно с нея и в събота и неделя (12-и и 13-и юни).

Билетите за кабинкова въжена линия "Ястребец" и лифт "Ситняково експрес" ще бъдат намалени на 50%: 10 лв. възрастен, 5 лв. деца на 11-и, 12-и и 13-ти юни.

Любителите на планинското колоездене могат да наемат различен тип велосипеди от Адвенчър център Бороспорт с 50% отстъпка от цената и на трите празнични дни.

На 12-и юни пред хотел „Рила“ ще звучи музика, професионални аниматори ще забавляват най-малките, а състезанието по байк трикове на специалното трасе ще предизвика и постави на изпитание и най-добрите байкъри. Разбира се, ще има и много награди – както за победителите в игрите за малки и големи, така и от двете томболи.

Всички гости могат да се включат в организирания тур по фамилното трасе на Боровец байк парк - изживяване, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали карачи, които искат да релаксират в съботния следобед.

С партньорите ни от Monster Energy ще проведем WorkShop с четирикратния национален шампион по спускане Стивиан Гатев. Разбери как да се включиш в играта в социалните ни канали.

Всички, закупили дневни байк карти ще участват в томболата за три лифт карти, едната от които е сезонна карта Лято 2021.

 А за всички гости на курорта сме подготвили голяма томбола с много награди, осигурени както от Бороспорт, така и от другите хотели и ресторанти в Боровец. Томболата не е обвързана с покупка, достатъчно е да бъдете наши гости и да се регистрирате за участие пред хотел „Рила“.

Страхотните награди са осигурени от партньорите ни от хотел „Рила“, хотел „Ястребец“, хотел „Лион“, хотел „Алпин“, хотел „Самоков“, ресторант „Черния тигър“, Downhill Snack & Grill at Sitnyakovo Rock и конна база „Буч“, “Си Комерсиал 7“, “СофСток”, Balkan PMS Group и много други.

Програма

10:00 – Боро Олимпиада - забавни игри на открито за деца пред хотел “Рила”

10:00 - Даунхил уъркшоп със Стив Гатев със съдействието на Monster Energy ***

11:15 - Bike Challenge – забавно шоу с преминавания на специално подготвено трасе на задна гума

11:45 - Състезание по байк трикове

12:00 - Откриване на The Тerrace Lounge

12:15 - Турнир по точност

14:00 – Cross-country bike workshop  по семейното трасе на Borovets Mountain Bike Park. *  **

15:00 – 16:00 – Състезание по стрелба с лък. *

* С предварително записване в Adventure Center Borosport na тел. 0889 607 000 или имейл info@borovets-bg.com

** Байк туровете не включват лифт карта и екипировка. Може да наемете колело от Adventure Center Borosport. Препоръчваме ви да резервирате предварително. 

*** За печелившите от играта "Карай със Стиви Гатев"

Програма на Terrace Lounge в хотел “Рила”:

12:00 - DJ Party

13:30-15:30 - Тишо от “Смайлс” със сакс

15:30 - продължаваме с DJ Party

16:00-17:00 - футболен мач със специален happy hour

19:00-20.00 - втори мач с happy hour

20:45 - огнено шоу

DJ Party до 21:00.
                               

   

                   

         

                             

Очакваме Ви в Боровец. Време е да създадем нови спомени заедно!

Назад