Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Предизвикателства на Боровец: байк, катерене и бягане

от 12 ноември 2016

На 12 ноември, събота, паралелно с основната програма на Дните на предизвикателствата, сред красивата природа на Рила планина и любимия на всички курорт Боровец ще можете да се срещнете отблизо със световния шампион по ендуро МТБ Jerome Clementz и биг уол катерачите Nicolas Favresse и Sean Villanueva O'Driscoll!


Ето какво ни предстои:

Събираме се всички в 10 часа пред хотел „Рила“ и се разделяме в три групи за следните три активности:

Тънките моменти на катеренето с Нико Фаврез и Шон Вилянуева

С подкрепата на Borovets Climbing and Mountaineering – Марто Маровски и Виктор Варошкин. Фотографът Бранислав Бранков от Adore Outdoors ще ни следва и ще се погрижи за перфектните фотоси, които всеки след това ще си получи. Не е нужно да бъдем про-та, за да си побъбрим с про-та. Отнася се за всички нас, от начинаещи надъхани до системно трениращи:)


Каране със световния шампион по ендуро Жером Клеменц

Всички записали се ще могат да покарат по allmountain трасето в Боровец заедно с Жером Клеменц, да се снимат с него и да вземат автографи. Също така в този ден Borovets Bike Park организира второ издание на Borovets Camera Days. Георги Даскалов ще бъде по трасето, за да се погрижи участниците да си тръгнат с уникални снимки.

За да разберете една от тайните на Жером, нашите приятели от Scott Bulgaria ще предоставят възможност за тест на революционните велосипеди на Cannondale и GT.


Кефът да бягаш есенно време в планината – с Тони Петков и Илиян от Runbg.net


РЕГИСТРАЦИЯ:

Всеки, който би желал да вземе участие е необходимо да се запише в следната форма за регистрация: https://goo.gl/rRTkgV

НАГРАДИ ще има за записалите се – скоро ще бъдат обявени!

Назад