Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Rock climbing safety Workshop

от 16 септември 2017
до 17 септември 2017

Екипът на Borovets Climbing & Mountaineering организира втори пореден уъркшоп на скалите на обект " Водохващането"  в Боровец. 

Събитието ще срещне малки и големи, начинаещи и напреднали в едно съвместно вертикално приключение, в което акцентът ще падне върху катерене и сигурност в катеренето.

- Събота ще бъде катерачен ден за всички, в който ще поговорим за базисните двигателни техники в катеренето. Ще акцентираме върху един от най-критичните аспекти в спорта: безопасното осигуряване с автоблокиращи устройства.

- Неделя ще бъде ден за напреднали, когато ще говорим и демонстрираме по-сложни технически похвати, като самоизвличане и алгоритми на поведение в критични ситуации.

Записването за събитието ще бъде в Borovets Adventure Center срещу символична такса от 10 лв. Сборен пункт ще е Borovets Adventure Center, откъдето тръгваме заедно в 9:30 към катерачен обект "Водохващането" (30 мин. пеша).

Подробности за записването, оферти по настаняването в Hotel Rila Borovets Official и наем на екирировка очаквайте скоро тук, в страницата на събитието.

Назад