Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Rock в сърцето на Рила планина

от 13 август 2016

На 13 август Боровец ще посрещне едни от най-интересните имена на българската рок музика. Празникът на рока ще започне в 17:00 часа на писта „Червено знаме“. На сцената ще излязат ЕРИДАН, СИГНАЛ И ЗВЕЗДИ&АНАЛГИН. BoroRock в БОРОВЕЦ е новата сцена на рока и обещава здраво изживяване в уникална обстановка в първия курорт на България. Организатори на събитието са Съюзът на хотелиерите в Боровец, община Самоков и Бороспорт.

Сцена под звездите и уникално лазерно шоу  ще посрещнат  гостите в  подножието на една от ски пистите в Боровец.

В очакване на началото феновете на рока  могат да прекарат добре на по чаша бира, други могат да изпитат високия адреналин като тестват уменията си с маутийн байк по различни по трудност маунтин байк трасета в парка. Изключително подходящa за една разходка е новата фамилна и all mountain зона с лека натовареност, която е подходяща за всички възрасти и минава през някои от най-красивите места в курорта. Игрите навън, предизвикателствата на въжения град или вълнуващата разходка сред природата на чист въздух са сред многото други възможности да прекарате чудесно времето си в планината.

BoroRock  е продължение на добрите традиции да се правят събития в курортен комплекс Боровец и да се дава възможност за изява на млади български изпълнители и групи.

Събитието се провежда за трета поредна година и желанието  на организаторите е то да затвърди своите позиции и да става все по-популярно като привлича все повече рок изпълнители и почитатели на рок музиката.

„На 13.08.2016 каним всички фенове на рока и мото-спорта в БОРОВЕЦ на глътка чист въздух, рок и страхотни емоции с приятели!!!“

Не изпускайте да станете част от едно невероятно музикално изживяване!

Назад