Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Начало на летен сезон 2020

от 20 юни 2020
до 20 юни 2020

Остават броени дни до началото на летен сезон 2020 в Боровец.  Летните приключения в първия български планински курорт ще започнат тази събота на 20-ти юни. 

Borovets Mountain Bike Park ще отвори врати с емблематичните си downhill и all-mountain трасета. Специално за първия уикенд по традиция всеки закупил дневна карта за спускания в събота ще може да кара безплатно и в неделя 21-ви юни!  

Ако нямате екипировка и тази година Adventure Center Borosport ви очаква с разнообразие от висококачествени колела под наем за всеки тип каране. Научете повече тук.

От този уикенд въженият град "Бороландия" ще очаква всички малки и големи приключенци с нови елементи и разнообразие от въздушни предизвикателства, всеки ден от 9:30 до 18:30. А най-малките гости отново ще могат да се впуснат в игри на открито в детския кът "Бороландия". 

Наред с пускането на кабинковия лифт "Ястребец" и седалковия лифт "Ситняково", от 20-ти юни ви очакват и богат избор от пешеходни турове с професионалните водачи на "Бороспорт", както и по-предизвикателни планинарски маршрути и занимания по скално катерене с екипа нa Borovets Climbing & Mountaineering. 

А за тези, които търсят по-необикновен начин да усетят магията на планина и това лято Боровец предлага редица вълнуващи приключения като полети с парапланер, конна езда, каякинг и още. Научете повече за летните активности в Боровец тук

За общата ни безопасност, сме готови да ви посрещнем в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция. Научете повече тук за взетите от нас мерки, част от програмата ни "Бъдете здрави - бъдете активни с Бороспорт". 

Очакваме ви за едно незабравимо лято сред  лековития въздух и прохладата на зелената планина! 

Назад