Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

Юбилей на българската ски-легенда Петър Попангелов

от 31 януари 2019

Българската ски-легенда Петър Попангелов ще отпразнува своя 60-и юбилей в Боровец на 31 януари. Бороспорт,  Хотел Рила, Община Самоков и БФСки организират празник за юбилея на най-добрия български алпийски скиор.

На 31 януари в 13:30 часа младите надежди на българските ски ще поздравят ски легендата по случай празника. Децата от ски-клубовете в Боровец ще се спуснат по пистата и ще подарят на Пепи Попангелов 60 червени карамфила.

Веднага след това в бална зала „Рила“ в хотел Рила ще се проследят бляскавите постижения на най-големия в българския ски-спорт с прожекция на филма на Методи Манченко „Попангелов – от Боровец до Алпите“. Гости на събитието ще бъдат колеги и партньори на ски-легендата, ветерани, журналисти, а едни от най-големите имена в ските ще отправят своите пожелания във видео послания.

След прожекцията гостите ще могат да вдигнат наздравица за шампиона от Самоковската ски школа и символа на курорта Боровец на коктейл, организиран от Бороспорт и Хотел Рила в чест на Петър Попангелов.

Назад