Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Събития

World Rookie Tour 2022

от 14 февруари 2022
до 16 февруари 2022

English

С най-голямо удоволствие Ви каним да се включите в първото издание на "Borovets Rookie Fest", спирка от "World Rookie tour".
То ще се проведе на "Fun Park Borovets", намиращ се на ски писта "Попангелов", под връзката с междинна станция на кабинковия лифт. 

Състезанието е в дисциплините "Slopestyle Ski" и "Slopestyle Snowboard" и ще се проведе на 14ти/15ти/16ти февруари, 2022.

Черният йети, най-популярният талисман на зимните спортове в световен мащаб, няма търпение да открие следващите бъдещи звезди на сноуборда и фрийските в курорта Боровец.

World Rookie Tour е готов отново да покаже невероятно ниво на каране, безброй активности по време на състезанието и невероятни награди.

Накрая победителят от световните финали за новобранци ще бъде удостоен с титлата Световен шампион и ще получи уникална възможност да влезе в света на професионалния сноуборд и фрийски: Световната купа на FIS 2022.23 и покана за големи международни събития, които са само част от невероятните награди, осигурени от Черния йети.

За тези, които не знаят техническото ниво на това състезание, на следния линк могат да се запознаят с акцентите от последния World Rookie Fest в Ливиньо

Регистрацията за състезанието може да направите ТУК.

Подробна информация можете да намерите ТУК.

Назад