Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Боровец се подготвя за сезона

07 декември 2018

Подготовката в Боровец за предстоящия ски сезон тече с пълни сили. Във всеки момент с подходящи температури и условия снежните инсталации в ски центровете „Ситняково“ и „Ястребец“ правят технически сняг.

За да бъде пълноценно преживяването по пистите на Боровец, лифтовете и съоръженията ще заработят само при солидно заснежени и добре обработени писти. Застудяване и снеговалеж се очакват през следващата седмица и  усилената подготовка за сезона ще продължава.

Актуалната обстановка в курорта можете да следите на уеб-камерите в сайта на Боровец, които показват в реално време ключовите локации в курорта.

От „Бороспорт“ напомнят за сезонните лифт карти, които нямат аналог в региона. Сезонната лифт карта с включено нощно каране е на цена от 1000 лв. за възрастен и 700 лв. за дете. Само Боровец предлага и сезонна лифт карта за делнични дни пак с включено нощно каране на цена от 500 лв. за възрастен и 300 лв. за дете. Тази уникална делнична  сезонна карта е подходяща за хора с гъвкаво работно време, студенти, пенсионери и други, които да се възползват от по-малко натоварените дни през седмицата на една ненадмината цена.

Назад