Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Боровец с номинация за най-добър ски курорт на България за 2019 г.

25 юни 2019

И през 2019 г. к.к. Боровец е номиниран в категорията „Най-добър ски курорт на България“ в престижните награди World Ski Awards. Инициативата „World Ski Awards“ е единствената международна инициатива, която има за цел да оцени и награди високото качество в обслужването на курорти и хотели в зимния туризъм.

След успешния зимен сезон 2018/2019 Боровец заслужено е сред номинираните курорти в България.  Първият български планински курорт отчете 10% ръст на туристите, а новият шестседалков лифт „Мартинови Бараки Експрес“ осигури много повече време на пистите и комфорт на всички любители на ските и сноуборда. Това са само част от причините, които донесоха поредната номинация на Боровец.

Ако обичате Боровец и снежните мигове по пистите, можете да ни подкрепите в надпреварата до 27-и септември като гласувате тук.

Освен номинацията на курорта за „Най-добър ски курорт в България“, два от хотелите в Боровец са номинирани в категорията „Най-добър ски хотел 2019“.  Емблемата на курорта Хотел Рила, Боровец и сгушеният в подножието на пистите  хотел Yastrebets Wellness & SPA се борят за престижната награда. Подкрепете ги,  като гласувате за тях тук.

Много силно представяне има Боровец в категорията „Най-добър бутиков ски хотел 2019“. Три от номинираните в категорията хотели се намират в първия български планински курорт. Това са хотел Алпин, хотел Янакиев и хотел Ледени Ангели. Можете да ги подкрепите, като гласувате за тях тук.

По традиция церемонията по награждаването ще се проведе между 22 и 24 ноември в Кицбюел, Австрия.


Назад