Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Информация за всички гости: COVID-19

13 март 2020

Скъпи гости на ски-зона Боровец,

Вашето здраве и безопасност са наш основен приоритет. Затова искаме да Ви уверим, че следим отблизо развитието на пандемията и сме предприели всички необходими мерки, за да oсигурим Вашeто спокойно прекарване в ски-зона Боровец, на чист въздух, сняг и слънце в планината.

В ски гардеробите и депата, на касите, ски училището, детската ски градина са поставени дезинфектанти. В тоалетните в ски-зоната е заредено с антибактериален течен сапун.

Всички каси, ски-гардеробите, ски-училището и детската ски градина се дезинфектират редовно. Кабините на гондола лифт “Ястребец” също се пръскат с дезинфектант ежедневно. 

На видно място пред началните станции на лифтовите съоръжения, касите и ски гардеробите се поставят табели, приканващи гостите на курорта да спазват дистанция помежду си докато изчакват да бъдат обслужени.

В ски зоната се преустановява провеждането на всякакви масови мероприятия като състезания и тренировки на ски клубове.

Персоналът се проверява непрестанно за симптоми или за контакти с хора в близкото им обкръжение, които са имали досег с пътували в рискови дестинации. Редовно инструктираме и изискваме персонала да спазва всички необходими и наложителни хигиенни мерки.

Следваме всички препоръки на Оперативния щаб за коронавируса, както и на Световната здравна организация. 

С уважение, 

Василия Константинова  & Георги Кочов 

Изпълнителни директори на "Бороспорт" АД


Назад