Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Двойна доза емоции в Боровец този уикенд!

30 юни 2018

Музика и танци или байк приключения? А защо не и двете! Този уикенд Боровец предлага на своите гости две вълнуващи събития – ежегодния фолклорен фестивал „Магията на Рила“ и байк събитието TEST THE BEST.

Дъждът в събота не можа да уплаши талантливите танцови и певчески състави от цялата страна, които премериха сили в конкурсната програма със сценично разработени, автентични и балкански фолклорни танци и вълнуващи народни песни.

На обяд гостите станаха свидетели на един впечатляващ и много вкусен кулинарен дуел между топ готвачите на хотел „Рила“ и ресторант „Виктория“.

В следобедните часове, заедно с така очакваното слънце, музиката и танците на мегдана при стария център в Боровец продължиха с пълна сила. Вечерната програма ще продължи с концерт на Иван Дяков, последван от нестинарски танци за финал на деня.

Паралелно  през деня, всички любители на планинското колоездене имаха възможността да тестват най-новите модели на колела SPECIALIZED по време на първия ден от събитието TEST THE BEST. Пред хотел "Рила", всички ентусиасти можаха да изпробват различни модели и размери и да усетят колелата в реална обстановка.

В неделя „Магията на Рила“ продължава с музикална и танцова програма от 10:00ч. и традиционния конкурс „Магична питка“. За здраве и берекет, съборът ще завърши с вкусна курбан чорба.

TEST THE BEST ще очаква всички запалени карачи и утре с много музика и байк емоции пред хотел "Рила".

Прогнозата за утрешния ден ни обещава слънце, за това не пропускайте да съчетаете емоцията от събитията с разходка в планината или приключение сред природата. Повече за летните активности в Боровец може да научите в Адвенчър център Бороспорт в хотел "Рила".

Очакваме ви!

Назад