Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Информация за всички гости: COVID-19

19 март 2020

Информация за всички гости: COVID-19

Здравето и безопасността на нашите гости и служители е наш основен приоритет. Следим отблизо развитието на пандемията коронавирус (COVID-19) в страната и по света, както и препоръките от Оперативния щаб в България, Световната здравна организация и местните здравни служби. Затова сме предприели крайни, но наложителни мерки, които да ограничат разпространението на пандемията и да подсигурят спокойствието на нашите гости и служители.

Временно затваряне

  • Хотел Рила, Боровец, е затворен от 19 март.
  • Ски-зоната в к.к. Боровец е затворена от 17 март.
  • Хотел Интернационал & Taуър Суитс, Зл. Пясъци, е затворен от 12 март.
  • Сезонният комплекс Гранд Хотел Варна, Св. Св. Константин и Елена, не работи и се подготвя за летния сезон.

Анулации 

Всички директни резервации, засегнати от наложителното затваряне, ще бъдат анулирани или преместени за други дати, а нашите екипи са на разположение да съдействат за всичко необходимо. Тези, които са направили резервациите си през тур оператор или туристическа агенция, вкл. OTA., обръщайте се директно към тях.

Всички не-изтекли или неизползвани напълно лифт карти, с изкл. на сезонни, и ски-услуги на “Бороспорт” ще бъдат с възстановени суми, а собствениците на сезонни карти за ски сезон 2019/20 ще могат да ги ползват и през летния сезон 2020г.  Всички, закупили ски услуги, лифт карти и билети през тур оператор, туристическа агенция или ски-училище, трябва да се обърнат директно към тях.

Бъдещи резервации

 Удобството и увереността на нашите гости е важно за нас. За да планирате със спокойствие следващите си почивки в планината или на брега на морето, възползвайте се от нашите тарифи с гъвкави политики на анулация.

Актуална информация 

Най-актуалните новини ще намерите на сайтовете на хотелите и курортите, част от BT Collection, както и на официалните им страници в социалните мрежи.

До нови срещи

Нашите мисли и грижи са насочени към Вас - нашите гости, служители, партньори, доставчици, както и близките Ви в тези несигурни времена. Надяваме се, да можем да Ви посрещнем отново с усмивка в хотелите на Bt Collection в най-скоро време.

Назад