Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

На 22 декември (неделя) ски зоната в Боровец ще отвори частично

19 декември 2019

Тази неделя, 22 декември, ски зоната в Боровец ще отвори частично. В ски център „Ситняково“ ще работят пистите „Рила“ и „Ротата“ с прилежащите им ски влекове и част от учебния плац. В ски център „Маркуджик“ ще бъде отворена частично писта „Сухар“, по дължината на ски влек „Маркуджик 0“.

От неделя кабинкова въжена линия „Ястребец“  и четириседалковият лифт „Ситняково Експрес“ ще работят за туристи за разходки в планината. 

В периода от 22 до 25 декември включително цените на ски-картите и билетите ще бъдат на специални промоционални цени. Промоционалната цена на еднодневната лифт карта за възрастни, младежи и лица над 65 г. ще бъде 35 лв., а за деца от  7 до 13 г. - 21 лв

Двупосочният билет за кабинковия лифт „Ястребец“ и лифт „Ситняково Експрес“ ще бъде на промоционална цена от 15 лв. за възрастни и 6 лв. за деца.  

Очакваме ниски температури и поетапно отваряне на ски зоната в курорта. Метеорологичната ситуация е изключително динамична, за това следете сайта на курорта www.borovets-bg.com, мобилното приложение MyBorovets и профилите на Боровец в социалните мрежи за новини и най-актуалната информация. 

Назад