Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Полезна информация за ски зона Боровец

17 януари 2021

През този необичаен зимен сезон, всеки си задава въпроса къде може да се храни или да си вземе топла напитка между спусканията по пистите. Заведенията не работят по класическия начин, но са на Ваше разположение на принципа „Храна за вкъщи“.

Ски Център „Маркуджик“

Чайна „Ястребец“  (клуб „Рила“) – препоръчваме бургерите горещо.  Има  WC

„Бялата къща“, „Бонкърс“ и каменна хижа „Ястребец“ - както топли напитки и греяно вино, така и супи, бургери, пици и скара.

Тоалетни:

Почти на финала на писта „Маркуджик 2Б“

В сградата на ГС „Ястребец“ – кабина

Ски Център „Ситняково“

BBQ  Sitnyakovo Rock - на горна станция на лифт „Ситняково Експрес“. Тук са едни от най-богатите домашни менюта в Боровец. Препоръчваме супите,  скарата и домашните торти предлагани ежедневно. Има  WC

Ресторант „Тигъра“ –  всичко е много вкусно! Богато меню от супи, топли напитки и скара. Има  WC-  входът е от гърба на лифт Мартинови Бараки.Тази тоалетна е на разположение и на скиори/бордисти по време на вечерно каране.

В ниската част на ски центъра - край пистите има голям избор за места за хранене. Всички традиционно предлагащи храна заведения работят в режим „Храна за вкъщи“.  Не пропускайте пиците и специалитетите на ресторант „Виктория“!

Ски Център „Ястребец“

Камиончето „Gourmet on the Go“ – намира се на долна станция на лифт „Ястребец Експрес“.  Топли напитки, греяно вино, сандвичи, супи, сладки – всичко на една цена – 5 лева!

„Финална къща“- намира се на финала на писта „Попангелов“ . Няколко вида супи, уникално вкусна скара и разнообразие от топли напитки.

Тоалетни:

При Долна станция на лифта „Ястребец Експрес“

И разбира се ако сте отседнали в хотел – за гостите в хотела работят ресторантите в хотела.


Назад