Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Откриване на летен сезон 2020

22 май 2020

Готови ли сте за вълнуващо лято?

Летният сезон в Боровец стартира на 20-ти юни.

Пригответе колелата, планинарските обувки и приключенския дух, защото планината ни зове за едно незабравимо лято!

Borovets Mountain Bike Park ще посрещне любителите на байк приключенията с разнообразни елементи, нови вариации на трасетата, виражи и завои, подходящи както за опитни байкъри, така и за напълно начинаещи. 

За поредна година, всички закупили байк карта в събота на 20.06 ще могат да карат безплатно и в неделя на 21.06.

Въженият град „Бороландия“,ще изненада малки и големи с нови предизвикателства. А екипът на Borovets Climbing and Mountaineering ще предизвика всички любители на планината с разнообразните си планинарски маршрути и предизвикателни катерачни обекти.

Професионалните планински водачи на „Бороспорт“ ще разкрият тайните на Рила по време на пешеходните турове до едни от най-красивите места и гледки в планината. 

Разгледайте тук разнообразните активности, които Боровец предлага през лятото. 

През летен сезон 2020 двупосочният билет за кабинкова въжена линия или четириседалкова въжена линия „Ситняково експрес“ ще струва 15 лв. за възрастни и 6 лв. за деца от 7 до 14 г. Цената на еднодневната лифт карта за маунтин байк спускания ще бъде 30 лв., а на двудневната карта – 50 лв.

Работното време на кабинкова линия „Ястребец“ и четириседалкова линия „Ситняково експрес“ за летен сезон 2020 можете да намерите тук.

Не изпускай, разпускай в Боровец и през лятото!

Назад