Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000
Новини

Закриване на летен сезон 2018

24 август 2018

След четири летни месеца изпълнени с приключения, настроение и много усмивки, летният сезон в Боровец ще приключи официално на 16- септември. До тогава кабинкова линия „Ястребец“ и „Ситняково експрес“ ще работят по актуалното лятно разписание.  А по-добрата новина е, че специално за дългия празничен уикенд 22-24 септември, лифтовете ще заработят отново, за да посрещнат всички онези, които желаят да се насладят на последното лятно слънце и да прекарат празника на открито в планината.

В курорта ще запомним лято 2018 с хилядите доволни туристи, усмихнати планинари и търсещи приключения байкъри.През изминалите месеци в забавленията в курорта бяха гарантирани с разнообразието от услуги, предлагани в Adventure Center Borosport. До официалния край на сезона приключенията в Боровец ще продължат с пълна сила. По трасетата в Borovets Mountain Bike Park ни очакват още изненади до финала, Borovets climbing & mountaineering ще посрещат любителите на скалното катерене и начинаещите ентусиасти, копнеещи да видят Рила от друг ъгъл, а планинските водачи на Бороспорт ще разкриват тайните на планината на всички, избрали някой от организираните турове в курорта.

 А след празничния уикенд, от 25-и септември, лифтовете ще излязат в годишна профилактика, за да посрещнат през декември любителите на ските и сноуборда за зимен сезон 2018/2019.

Назад