Официален уебсайт на курорта Боровец
Информационен център Бороспорт 0889 607 000

Тиймбилдинг

Уникална природа, свеж въздух и красиви гледки - Боровец е идеална дестинация за запомнящи се преживявания с колегите. С професионалното съдействие на тиймбилдинг екипа на Бороспорт ще можете да осигурите на вашите служители разнообразни игри, спортни активности и забавления.Игри на открито
Игри на открито

Кулата - Отборна игра с цел построяване на най-високата и стабилна кула. Продължителност 20 мин.

Щафета с балон - Отборна игра, в която участниците  трябва да преминат през различни препятствия без да изпуснат или спукат балоните между себе си.

Стрелба с лък - Паралелно стреляне с лък по мишени на участниците от двата отбора с цел събиране на максимален брой точки.

Паяжина - Отборна игра, в която участниците трябва да преминат през паяжина от въжета, без да докоснат въжетата.

На тъмно - Отборна игра, в която участниците със завързани очи заедно преминават различни препятствия, следвайки указанията на своя водач.

Прехвърли водата - Отборна игра, в която участниците трябва прецизно да прелеят вода по изграден от тях улей.

Ски ходене - Разделени в два отбора, участниците трябва синхронно да изминат определено разстояние със ски по трева.

Обръчи -  Обръчът трябва да премине през всички участници за максимално кратко време. Без ограничения в броя на участниците.

Хвърляне на рингове - Хвърляне на рингове по стойки с цел събиране на най-голям брой точки. Без ограничения в броя на участниците.

Дърпане на въже -  Отборна игра изискваща работа в екип.

Скачане  чували -  Забавна игра, в която участниците от отборите преминават определено разстояние за време, скачайки с чували.

Приключенски тиймбилдинг
Приключенски тиймбилдинг

За търсачите на силни усещания, Borovets Climbing & Mountaineering предлага специални персонализирани програми, включващи разнообразни препятствия, атрактивни въжени елементи (като катерене, паяжини, тролей и др.), съчетани с логически игри, които ще качат адреналина на участниците и ще ги отведат на едно незабравимо приключение в планината.

Нашите професионални екипи ще подготвят най-добрата програма спрямо размера на групата, физическата подготовка на участниците и вашите желания.

Цени и контакти
Цени и контакти


Цена за една игра - 7 лв.
Цена за четири игри - 20 лв.

За повече информация:

Адвенчър център Бороспорт

Хотел Рила, к.к. Боровец 2010

(+359) 889 607 000

info@borovets-bg.com

www.borovets-bg.com